Velkommen til Sett Sjøbeins nye hjemmeside!

Den nye nettsiden til Sett Sjøbein er laget for ungdom som skal velge utdanning i tilknytning til sjømatnæringa. På denne nettsiden vi du derfor hovedsakelig finne informasjon om utdanningsløp som kan lede deg inn i et yrke i sjømatnæringen, både på havet, langs land og på land.

Under fanen til Yrker og utdanninger er det en nedtrekksmeny der du kan få frem informasjon om studier på ulike skolenivå. Der vil du også finne informasjon om hvilke lærested som har studiet du ønsker, og hva slags jobber du kan få med den type utdanning du velger.

Du vil også finne  en komplett og god oversikt med direkte linker til både læresteder og studiene de enkelte skolene tilbyr nederst på heimesiden, se: Oversikt over læresteder.

For at du skal få et inntrykk av hvordan det er å jobbe i ulike yrker relatert til sjømatnæringen kan du lese intervjuer og se film om folk som jobber i næringen. Intervjuene finner du under Mitt Yrke.

Nettsiden vil bli fylt på løpende med nye intervjuer og studieretninger for studieåret 2016/2017

Gi oss gjerne tilbakemeldinger på funksjonaliteten og informasjonen du finner på heimesiden. Send e-post til Janita@fhf.no